Dobrodošli na stranice TVZE. Mali prozor u veliki svijet.

Početak :

TVZE krenula je sa svojim radom krajem siječnja 2020. godine iz   grada Sveti Ivan Zelina

Glavni pokretač ideje i osnivač Televizije u prvom nazivu Prigorska-Tv je gospodin Kruno Krek . U siječnju mjesecu 2023. godine promijenila naziv kanala Televizija Zelina.

Kruno Krek, glavni pokretač ideje i osnivač Televizije CEO

Dolaskom gospodina Trpimira Vickovića za programskog direktora televizije radimo na izmjeni loga i naziva te kompletnu reorganizaciu televizije u TVZE pod sloganom : ” Mali prozor u veliki svijet”.

Trpimir Vicković, direktor programa

Marketing TVZE

Snježana Ćupurdija Plivelić, voditeljica marketinga

Produkcija TVZE

Ivica Ciganić, voditelj produkcije

Kamerman

Alen KamenarićPORTAL:

Darko Fiket, urednik portala

STUDIO ZELINA

Reporter : Zoran Šagovac :

“ADISTEVI”?

Fotograf za TVZE

Tihomir Nerih, freelenser fotograf za TVZE

IT -Sektor : Sigurnost poslovanja TVZE i portala

Miroslav Vasiljević, voditelj sustava sigurnosti TVZE i portala

Internet operater i poslovni partner: Econet d.o.o.

Distributer glavnog signala TVZE prema svim operaterima i ostalim budućim komitentima za eter TVZE prijenosi uživo putem interneta za veća događanja u našoj produkciji osiguravamo putem Econet d.o.o. :

Emitiramo preko ovih kabelskih operatera gdje smo dostupni i na velikim televizorima u cijeloj Hrvatskoj i svijetu. Legalni besplatni signal smo vam omogućili i preko našeg portala klikom na LIVETV kojeg nas možete pratiti preko svakog uređaja vezanim na internet. Mobitel preko preglednika Mozilla Firefox.

Sustav Veza TVZE

Sustav emitiranja iz Uprave i središta TVZE te glavne režije potpisali smo sa A1 koji nam je omogućio stabilno emitiranje putem optike A1 prema EcoNet Telecomu d.o.o.

Poslovna veza TVZE

Glavni server nalazi se u glavnoj režiji u Svetom Ivanu Zelini. Produkciju za TVZE potpisuje Ivica Ciganić . Sve emisije uživo i sa terena rukovoditi će gospodin Ivica Ciganić direktor i vlasnik tvrtke KIDAR d.o.o. iz Svetoga Ivana Zeline u prije dogovoru sa direktorom programa gospodinom Trpimirom Vickovićem . Tvrtka KIDAR d.o.o. je ovlaštena i za knjigovodstvo koje vodi za nakladnika Prigorska-TV Internet Televizija j.d.o.o.
EcoNet Telecom d.o.o. omogućuje povezanost linkovima. Zahvaljujemo.


Produkcija TVZE

Studio Zagreb :
Studio Zagreb 2 Preuzeti će najveći dio programa vezano uz grad Zagreb Zapadni dio i ostali dio županije vezano uz goste u studiju i pojedine emisije naše Produkcije.

Uskoro: Novinari studio Zagreb
dopisništva TVZE
Studio Bjelovar:
Studio 3 Super radio poslovni i medijski partneri TV ZE isto tako u izmjeni i sadržajnosti portala plus televizijski program iz grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije . Uskoro druge informacije.

Dražen Kocijan Kocka, urednik dopisništva TVZE
Angelo Kocijan, snimatelj dopisništva TVZE


Postanite naš partner bilo gdje u svijetu. Bez obzira kojoj naciji i vjeri pripadate.
Očekujemo vas.

Mali prozor u veliki svijet TVZE