Organizatori tradicionalne Kestenijade u Svetom Ivanu Zelini obavještavaju javnost o promjeni datuma događaja zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta. Umjesto planiranog datuma u nedjelju, Kestenijada će se održati u subotu, 14. listopada, s početkom u 9 sati na Kladeščici.

S obzirom na važnost Kestenijade i njezino održavanje na otvorenom, organizatori, Grad Sveti Ivan Zelina i Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline, donijeli su odluku o promjeni datuma, s obzirom na to da je 14. listopada posljednja subota u mjesecu za koju je najavljeno sunčano vrijeme.

I dalje će vas na vrhu Zelinske gore, nedaleko od grada Sveti Ivan Zelina, čekati neponovljivo iskustvo uživanja u prirodi i gastronomskim delicijama na tradicionalnoj 25. Zelinskoj kestenijadi.

-Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje kestena i vrhunske zabave za sve generacije da nam se pridruže na Kestenijadi na vrhu Zelinske gore, u subotu 14. listopada, s početkom u 9 sati- poručili su iz Turističke zajednice grada Sveti Ivan Zelina.

admin

By admin

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)